Fuel Economy & Emissions Talk about the mileage database, EPA, hypermiling, gas and driving strategy.

Database Bug (Not fatal!)

  #1  
Old 05-23-2004, 05:25 PM
Site Founder
Thread Starter
Join Date: Dec 2003
Posts: 4,623
Default

There is a small database bug that appears to selectively remove certain cars with lifetime mileage figures from the database. Not to worry -- the data is still in the actual base but it just not displayed. I can manually fix all of these, which I am now doing, but I need to find the source of the problem so that vehicles do not simply disappear

If you happen to encounter this bug with your own car, please let me know!
 
  #2  
Old 05-23-2004, 05:33 PM
Site Founder
Thread Starter
Join Date: Dec 2003
Posts: 4,623
Default

Here are the member ID names of those with cars experiencing this error:
142
143
150
153
167
170
187
189
190
232
227
214
205
144

I have fixed them manually and am now searching for the source of the problem.
 
  #3  
Old 05-23-2004, 06:36 PM
xcel's Avatar
Ridiculously Active Enthusiast
Join Date: Feb 2004
Location: Northern Illinois
Posts: 2,567
Default

Hi Jason:

___I was wondering where all the new Insight’s w/ overrides disappeared to today? I see them now so hopefully all is OK?

___Good Luck

___Wayne R. Gerdes
___Hunt Club Farms Landscaping Ltd.
___[email protected]
 
  #4  
Old 05-23-2004, 06:56 PM
Site Founder
Thread Starter
Join Date: Dec 2003
Posts: 4,623
Default

Okay, well the bug should be 100% fixed. I added a little code so that at the top of every mileage page, it re-checks that those with overrides display properly. Basically, I didn't locate the problem (because I didn't know where it was!) but instead took a shortcut.

I know I still have one thing to do: make sure that people must enter BOTH distance and mileage if they try to override. That was messing some things up
 
  #5  
Old 06-08-2004, 10:08 PM
Site Founder
Thread Starter
Join Date: Dec 2003
Posts: 4,623
Default

So you know, there's an interesting problem with the server, it appears. A "4" is added to the end of all the mileage figures. It's not in my code. I promise! I'll be getting ahold of the host when I can.
 
  #6  
Old 06-09-2004, 01:05 AM
xcel's Avatar
Ridiculously Active Enthusiast
Join Date: Feb 2004
Location: Northern Illinois
Posts: 2,567
Default

Hi Jason:

___Keep up the great work!

___You may also want to look at the way Greenhybrid sends cookies to IE 6.0.x. I have tried in vain to use “View New Posts” as my quick link but it doesn’t give me the updated new posts It may be my end as I have my security settings a bit high as well but www.AcuraMDX.org comes through with its “all new posts” link as expected.

___And don’t forget to back up that real mileage database … again

___Good Luck

___Wayne R. Gerdes
___Hunt Club Farms Landscaping Ltd.
___[email protected]
 
Related Topics
Thread
Topic Starter
Forum
Replies
Last Post
GunnyE7T
Toyota Camry Hybrid
0
06-13-2007 02:42 PM
JackC
Anything Goes
5
02-19-2004 11:43 AM


Thread Tools
Search this Thread
Quick Reply: Database Bug (Not fatal!)


Contact Us - Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service

© 2019 MH Sub I, LLC dba Internet Brands

We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.