Website Questions & Input Suggestions and inquiries about GreenHybrid are welcome here.

Problem Loading Forums

  #21  
Old 07-09-2008, 02:37 PM
bwilson4web's Avatar
Engineering first
Join Date: Oct 2005
Location: Huntsville, AL
Posts: 5,613
Default Re: Problem Loading Forums

Looked like about a 2 hr. outage this afternoon, ~2:00 PM CDT to ~4:00 PM CDT. Any info? I couldn't bring up "Internet Brands" either.

Bob Wilson
 
  #22  
Old 07-09-2008, 02:47 PM
Hybrid Owner
Join Date: Feb 2008
Posts: 145
Default Re: Problem Loading Forums

I've had problems with the site since noon...

Not trying to be Mr Grumpy Pants, but this is by far the most unreliable forum as far as things being broken that I've ever used.
 
  #23  
Old 07-09-2008, 03:24 PM
Site Founder
Join Date: Dec 2003
Posts: 4,623
Default Re: Problem Loading Forums

If internetbrands.com was down, it must have been maintenance again. Sorry, guys. I wish it was under my control.
 
  #24  
Old 07-18-2008, 10:37 AM
Hybrid Owner
Join Date: Feb 2008
Posts: 145
Default Re: Problem Loading Forums

Page loads are slowing down again...started around 12 noon CST, it's taking 45-60 sec to load the forums
 
Related Topics
Thread
Topic Starter
Forum
Replies
Last Post
nyceshirtz
Toyota Highlander Hybrid
2
08-26-2009 07:25 PM
tbaleno
Website Questions & Input
2
08-09-2005 09:34 PM
Jason
Our Announcements
0
04-01-2005 03:52 PM


Thread Tools
Search this Thread
Quick Reply: Problem Loading Forums


Contact Us - Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service

© 2019 MH Sub I, LLC dba Internet Brands

We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.