Website Questions & Input Suggestions and inquiries about GreenHybrid are welcome here.

putting mileage in replies

  #1  
Old 05-22-2006, 09:55 AM
no more oil
Thread Starter
Join Date: Apr 2006
Location: Palm Bay Florida
Posts: 230
Default putting mileage in replies

my wife and i are no geniuses...........

i cant for the life of me figgure out how to put my mileage and mpg reading for my hybrid on my posts.

how do i get that link onto my posts like i see so many of us have?
 
  #2  
Old 05-22-2006, 10:05 AM
Sledge's Avatar
YA RLY.
Join Date: Dec 2005
Location: Saginaw, MI
Posts: 610
Default Re: putting mileage in replies

Make your sig look like this:

<url=https://www.greenhybrid.com/compare/mileage/car/2516.html><img>https://www.greenhybrid.com/compare/mileage/car/2516/signature.png</img></url>

Except change all the < to [ and the > to ] (there's 8 of them total).

Simple
 
  #3  
Old 05-22-2006, 10:50 AM
Happy HiHy Owner
Join Date: Apr 2006
Location: FL
Posts: 71
Default Re: putting mileage in replies

You also need to change the two instances of the number 2516 to the number of your vehicle in the mileage data base. If you do not you will display Sledge's mileage data in your signature.
 
  #4  
Old 05-22-2006, 10:55 AM
Active Enthusiast
Join Date: Feb 2006
Location: Central PA
Posts: 147
Default Re: putting mileage in replies

I'm planning to keep the 2516 - Sledge gets better mileage than I do....

:-)

Eric
 
  #5  
Old 05-22-2006, 11:07 AM
Sledge's Avatar
YA RLY.
Join Date: Dec 2005
Location: Saginaw, MI
Posts: 610
Default Re: putting mileage in replies

Mine is 1899. Tomdavie's is 2516. The text in my post is correct.

Keep working at it, williaea. The MPG will come
 
  #6  
Old 05-22-2006, 01:43 PM
Ridiculously Active Enthusiast
Join Date: May 2005
Location: Severna Park, MD
Posts: 1,089
Default Re: putting mileage in replies

now THAT is sevice- even putting in the guy's carID!
 
  #7  
Old 05-22-2006, 04:27 PM
Happy HiHy Owner
Join Date: Apr 2006
Location: FL
Posts: 71
Default Re: putting mileage in replies

And I bet he had a BIG smile, too.
 
  #8  
Old 05-22-2006, 06:19 PM
no more oil
Thread Starter
Join Date: Apr 2006
Location: Palm Bay Florida
Posts: 230
Default Re: putting mileage in replies

gang

thankyou for your replies. thanks for the help.

question:

why does the post say moved ? Did i not post it in the right spot?
 
  #9  
Old 05-22-2006, 07:59 PM
Super Moderator & Contributor ($)
Join Date: Jul 2004
Posts: 1,672
Default Re: putting mileage in replies

I fixed your sig. Somehow people are getting extra junk code that they can't see in their sig.
 
  #10  
Old 05-22-2006, 10:09 PM
no more oil
Thread Starter
Join Date: Apr 2006
Location: Palm Bay Florida
Posts: 230
Default Re: putting mileage in replies

woo hoo!!!!


thanks dude
 

Thread Tools
Search this Thread
Quick Reply: putting mileage in replies


Contact Us - Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service

© 2019 MH Sub I, LLC dba Internet Brands

We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.