Website Questions & Input Suggestions and inquiries about GreenHybrid are welcome here.

putting mileage in replies

  #11  
Old 05-22-2006, 10:51 PM
Super Moderator & Contributor ($)
Join Date: Jul 2004
Posts: 1,672
Default Re: putting mileage in replies

You are welcome.

Sorry some of you are having trouble with this. I don't know where the extra junk is coming from. Private mail me if you are having trouble and I'll fix your sig.
 
  #12  
Old 05-28-2006, 05:48 AM
Enthusiast
Join Date: Mar 2006
Posts: 3
  #13  
Old 06-01-2006, 12:56 PM
KermitCar's Avatar
It is easy being green
Join Date: May 2006
Location: North of Seattle, Wa
Posts: 112
Default Re: putting mileage in replies

Ok, so i got my mileage to show up in my replies, and it is for my car, but it is not updating. it says 31.9, i have entered 2 takes as of last night, but they are not being factored in, did i do something wrong?
 
  #14  
Old 06-02-2006, 07:33 AM
Site Founder
Join Date: Dec 2003
Posts: 4,623
Default Re: putting mileage in replies

Signatures take up to an hour to update. Also, you'll need to recreate your signature as when you click on it, it's a bit messed up.
 
  #15  
Old 06-04-2006, 12:53 AM
KermitCar's Avatar
It is easy being green
Join Date: May 2006
Location: North of Seattle, Wa
Posts: 112
Default Re: putting mileage in replies

Thanks for telling me about the sig being messed up, i think i fixed it, but its been several days now and still says 31.9 mgp(my fist entered tank) when i have also entered a 34.6 mpg tank. so shouldnt it have changed?
 
  #16  
Old 06-04-2006, 08:59 AM
Site Founder
Join Date: Dec 2003
Posts: 4,623
Default Re: putting mileage in replies

Thanks for pointing this out, Bethany. We'll have a look at it.
 
  #17  
Old 06-06-2006, 05:11 PM
Site Founder
Join Date: Dec 2003
Posts: 4,623
Default Re: putting mileage in replies

Bethany,

You entered 18,000 miles to start with, which means a tank or two will not influence your mileage much.
 
  #18  
Old 06-06-2006, 06:05 PM
KermitCar's Avatar
It is easy being green
Join Date: May 2006
Location: North of Seattle, Wa
Posts: 112
Default Re: putting mileage in replies

oh, ok. thanks for letting me know. I was thinking it would be my average from when i started entering info not the lifetime of the car. silly me.
 
Related Topics
Thread
Topic Starter
Forum
Replies
Last Post
Dale Bernard
Toyota Prius
50
06-22-2013 08:07 AM
Lilarienne
Website Questions & Input
9
06-17-2006 04:46 PM


Thread Tools
Search this Thread
Quick Reply: putting mileage in replies


Contact Us - Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service

© 2019 MH Sub I, LLC dba Internet Brands

We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.