GreenHybrid - Hybrid Cars - Search Results

Search: Posts Made By: ManieP
Showing results 1 to 7 of 7
Search took 0.00 seconds.
Yesterday, 01:17 PM
Replies: 45
Views: 5,120
Posted By ManieP

Re: IMA Fan Runs Constantly after Grid Charger Install

It's clearly got nothing to do with the charger if its been removed from the car and the equation. It seems this has happened to those who have switched batteries based on what I have read.
07-17-2018, 03:08 PM
Replies: 15
Views: 595
Posted By ManieP

Re: P1448 with good battery and fan

The connectors are patented and gauge specific non-intrusive and reversible, vibration proof. If you are able to break a wire in half by using the properly sized patented taps they provide customers...
07-10-2018, 10:02 AM
Replies: 15
Views: 595
Posted By ManieP

Re: P1448 with good battery and fan

Not sure what you are rambling about over there with your deflection of attention from the facts, but YOU CANNOT HAVE A CEL LIGHT IF YOU RESET THE ECM MEMORY PRIOR TO STARTING THE CAR. There are no...
07-10-2018, 09:34 AM
Replies: 15
Views: 595
Posted By ManieP

Re: P1448 with good battery and fan

This information is true. I use their system also. The general use instructions that came with the system clearly indicates to disconnect the 12v battery ground AFTER charging to reset BCM and ECM...
04-19-2018, 06:22 PM
Replies: 45
Views: 5,120
Posted By ManieP

Re: IMA Fan Runs Constantly after Grid Charger Install

The fan runs more and more and at higher speed as the IMA battery heats up. Whatever sensors within the battery that tracks internal heat certainly contributes to control of the fan speed and...
04-19-2018, 05:11 PM
Replies: 45
Views: 5,120
Posted By ManieP

Re: IMA Fan Runs Constantly after Grid Charger Install

Sounds like a problem with your IMA battery either running hot from bad or reversed cells or an issue with your battery thermal strips sending a high temp reading to the battery computer.
04-11-2018, 09:17 AM
Replies: 45
Views: 5,120
Posted By ManieP

Re: IMA Fan Runs Constantly after Grid Charger Install

Sounds like you wired the system incorrectly. The Maxx Volts system I use came with a 2 year warranty and I've never had an issue. I follow all the instructions that came with the system to a tee...
Showing results 1 to 7 of 7


 
Forum Jump

Contact Us Archive Advertising Cookie Policy Privacy Statement Terms of Service

We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.